Anime Szerepjáték: Double Dimension
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jól vésd az eszedbe. Mindegy, hogyan változnak a dolgok, sose felejtsd el, hogy ki vagy!

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés

Aisa Nana

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Aisa Nana

Aisa Nana

Hozzászólások száma : 3

Aisa Nana Empty
TémanyitásTárgy: Aisa Nana   Aisa Nana I_icon_minitimeKedd Szept. 27, 2011 8:35 am

Név: Aisa Nana
Becenév: Nana, Hachi
Nem: nő
Életkor: 16
Kinézet (életkorban): 16
Faj: tündér
Átváltoztatásának ideje, helye: -
Rang: -
Küllem: Hosszú, hullámos, barna haj, hosszúkás fejjel, és pisze orral.
Jellem: Kedves vagyok, azokkal akik megérdemlik. Igyekszem segíteni mindenkin, akin csak tudok. Érdekelnek az idegen kultúrák, és érdekesnek találom az emberek, és bárki más világát. Szeretem a klasszikus zenét, de másfélét sem vetem meg. Imádom a madarakat és a pillangókat, hiszen békés teremtmények.
Erősségei: fuvolázás, hárfán játszás, táncolás
Hiányosságai: főzés, rajzolás,
Félelmei/fóbiái: Nagy fegyverek, idegen emberek
Múlt: Tündérnek születtem, és tündérként is nőttem fel. Apám már kiskoromban meghalt, így csak anyukámtól hallottam róla, hogy milyen volt ő. Anyukám tanított mindenre, amit csak tudok. Neki köszönhetem, hogy könnyedén tudom használni a hárfát és a fuvolát. Ő tanított meg arra, hogy szeressem a természetet. 11 évesen bóklásztam először egyedül a környéken. 13 évesen már tökéletesen tudtam kezelni a hangszereket. 14 éves koromra a táncolás tudományát is szinte tökéletesen űztem. Szintén 14 éves koromban kezdtem el figyelni az embereket. Közelükbe merészkedtem és megfigyeltem a szokásaikat, beszédüket, azt ahogyan járnak, ahogyan viselkednek egyedül és másokkal. Most, 16 éves koromban, ezek a dolgaim megszokottá váltak. Anyukám is megszokta és a többiek is. Habár nem örültek neki, de megszokták.
Igyekeztem mindig közelebb merészkedni az emberekhez. Néha egy karnyújtásnyira voltam tőlük. Annyira a "hobbimmá" vált a dolog, hogy otthon alig lehetett megtalálni. Ha valaki engem keresett mindig azt mondták nekik "Nézd meg az emberek városát. Biztos ott lesz valahol."
Anya büszke volt rám a csillapíthatatlan tudásszomjam miatt. De ezért egy kicsit zavarta, hogy több időt töltök az emberekkel, mint a saját "fajtámmal". Nem tudtam mit tenni. Kicsit visszafogtam magam, így inkább az erdőben sétálgattam és többet voltam anyámmal. De az emberek figyelését nem tudtam abbahagyni, így minden nap minimum 2-3 órát töltöttem a közelükben, arcukat fürkészve. "Mennyire másak, mint mi vagyunk." - gondoltam magamban. Talán nem is voltak annyira mások, csak én vagyok fura. De ki tudja?
Egyéb érdekességek: Imádok verseket és dalokat írni, amiket gyakran énekelgetek sétálgatás közben.

A hozzászólást Aisa Nana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Okt. 01, 2011 5:38 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Hariken
Admin
Hariken

Hozzászólások száma : 90

Aisa Nana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aisa Nana   Aisa Nana I_icon_minitimePént. Szept. 30, 2011 8:46 am

Kedves Aisa Nana!

Az előtörténeteddel nincs különösebb gondom, csupán annyi, hogy picikét rövid, ezért kérlek a múlt részt bővítsd, valamint tölts fel egy avatárképet. Ha ezzel megvagy visszanézek. Smile

Hariken
https://doubledimension.hungarianforum.net
Aisa Nana

Aisa Nana

Aisa Nana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aisa Nana   Aisa Nana I_icon_minitimeSzomb. Okt. 01, 2011 5:40 am

Remélem így jó lesz Very Happy
Hariken
Admin
Hariken

Hozzászólások száma : 90

Aisa Nana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aisa Nana   Aisa Nana I_icon_minitimeSzomb. Okt. 01, 2011 10:15 am

Rendben, most már elfogadom az előtörténeted. Lakhelyed a Karu kastély, Keleti szárny, 1-es szobája lesz.
Jó játékot! Smile

Hariken
https://doubledimension.hungarianforum.net
Aisa Nana

Aisa Nana

Aisa Nana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aisa Nana   Aisa Nana I_icon_minitimeVas. Okt. 02, 2011 3:57 am

Köszönöm Very Happy
Ajánlott tartalom

Aisa Nana Empty
TémanyitásTárgy: Re: Aisa Nana   Aisa Nana I_icon_minitime

Aisa Nana
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Anime Szerepjáték: Double Dimension :: Előtörténetek-
Ugrás: